2410616888 Παύλου Μελά 8, Λάρισα 41222 atelhellas@evagelinaki.gr
hero image
 
 

 
 


ΑΠΩΘΗΣΕΙΣ ΠΤΗΝΩΝ


Στην εταιρεία μας ΑΤΕΛ ΕΛΛΑΣ η οποία εδρεύει στη Λάρισα, γνωρίζουμε ότι η παρουσία πτηνών σε κοντινή απόσταση από τους χώρους σας μπορεί να έχει επιπτώσεις στην υγεία, την ασφάλεια και την άνεση σας, γι’ αυτό κατανοεί τη σοβαρότητα αυτού του ζητήματος και παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες απώθησης, αποτρέποντας την εισβολή κάθε είδους ενοχλητικού πτηνού στον χώρο σας.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας εφαρμόζουν ασφαλείς και αποτελεσματικές μεθόδους απώθησης, επενδύοντας στην υγεία, την ασφάλεια και την άνεση του χώρου σας, προσφέροντας προηγμένες λύσεις για την πλήρη προστασία του.
 
 
 
 
 
 
Ενδεικτικά καλύπτουμε χώρους όπως:
 
 
Αυλές
Πάρκα
Πλατείες
 
Εξοχικά
Κήπους
Παιδικές χαρές
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Είναι γεγονός ότι κάτοικοι των μεγαλουπόλεων δεν είναι μόνο άνθρωποι αλλά και ζώα και πτηνά που έχουν προσαρμοστεί πλήρως σε αυτές τις συνθήκες ζωής. Οι μεγαλύτεροι πληθυσμοί όμως είναι αυτοί των πτηνών και ειδικά τα περιστέρια και οι δεκοχτούρες που πολλαπλασιάζονται με ταχείς ρυθμούς και έχουν απλωθεί παντού σε κάθε σημείο της πόλης.  
   
Η παρουσία τους όμως εκεί δημιουργεί προβλήματα και εγκυμονεί κινδύνους που αφορούν στην υγεία των ανθρώπων αλλά και στα κτήρια στα οποία συχνάζουν και φωλιάζουν.  
   
Οι κίνδυνοι και τα προβλήματα που συνήθως προκαλούν από τα οξέα των περιττωμάτων τους είναι π.χ. η καταστροφή μαρμάρινων και μεταλλικών επιφανειών στα κτήρια καθώς και οι άσχημες οσμές και η κακή εμφάνιση  
   
Οι βασικότεροι κίνδυνοι αφορούν την υγεία και την ασφάλεια των ανθρώπων καθώς είναι φορείς παρασίτων και ασθενειών.  
Εδώ μπορούμε να αναφέρουμε τσιμπούρια, ψείρες, ακάρεα όπως επίσης σαλμονέλα, εγκεφαλίτιδα, αλλεργίες κ.α. σοβαρές ασθένειες.  
   
Είναι επιβεβλημένο λοιπόν να αντιμετωπίζεται το πρόβλημα των πτηνών με συστήματα απώθησης, τα οποία φροντίζουμε να είναι οικολογικά και ασφαλή για τον άνθρωπο και όχι επιβλαβή για τα ίδια τα πτηνά.  
   
 
 
 
 
 
 
 
Τα μέσα που χρησιμοποιούμε για την απώθηση περιστεριών και άλλων πτηνών είναι τα ακόλουθα:

 
 


ΑΠΩΘΗΤΙΚΕΣ ΑΚΙΔΕΣ

Αποτελούν την πιο διαδεδομένη και απλή λύση για την απώθηση των πτηνών και ενδείκνυται  για πρεβάζια, στηθαία, και σκεπές και δεν πληγώνει τα πουλιά.


ΔΙΧΤΥ ΑΠΩΘΗΣΗΣ ΠΤΗΝΩΝ

Είναι ένα δίχτυ από διαφανές πολυαιθυλένιο που δεν αλλοιώνεται από την ηλιακή ακτινοβολία και αποτρέπει την είσοδο των πτηνών σε εσοχές, βεράντες και φωταγωγούς κτηρίων.
Με ανθεκτικότητα στην υπεριώδη ακτινοβολία UV, με δυνατότητα διάρκειας ζωής 15 χρόνια.
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες του χώρου σας
και να σας προτείνουμε την ιδανικότερη και οικονομικότερη λύση!