2410616888 Παύλου Μελά 8, Λάρισα 41222 atelhellas@evagelinaki.gr
 
 

 

 

 

Γενικές Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις - Μυοκτονίες - Απωθήσεις Πτηνών & Ερπετών | Λάρισα


Η εταιρεία μας ΑΤΕΛ ΕΛΛΑΣ ιδρύθηκε το 1981 από τον Ευαγγελινάκη Απόστολο, κατατάσσοντάς την στις πρώτες εταιρείες στο χώρο των απεντομώσεων στην Ελλάδα και πρώτη στη Θεσσαλία με έδρα την Λάρισα, προσφέροντας όλα αυτά τα χρόνια εξειδικευμένες υπηρεσίες απολυμάνσεων, απεντομώσεων και μυοκτονιών υψηλής ποιότητας.

Ειδικά για τους επαγγελματικούς χώρους, παρέχουμε υγειονομική κάλυψη σύμφωνα με τις προδιαγραφές για HACCP και ISO, καθώς και τους κανόνες υγιεινής του ΕΦΕΤ.


ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ
για την άμεση εξυπηρέτηση, την ποιότητα υπηρεσιών, το εξειδικευμένο προσωπικό, τη συνεχή εξέλιξη, τον άρτιο εξοπλισμό, τα ποιοτικά και ασφαλή υλικά και τις ανταγωνιστικές τιμές!
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
Πολυετή εμπειρία

Πολυετή εμπειρία

Από το 1981, είμαστε η πρώτη εταιρία στο χώρο των απεντομώσεων στην Θεσσαλία με έδρα τη Λάρισα, έχοντας συνεχή ανοδική πορεία!

Υπευθυνότητα

Υπευθυνότητα

Λειτουργούμε με συνέπεια κι επαγγελματισμό, διαθέτοντας ανταγωνιστικές τιμές, είτε σε ιδιωτικούς, είτε σε δημόσιους κι επαγγελματικούς χώρους!

Ασφάλεια

Ασφάλεια

Παρέχουμε γενικές απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες, με ασφαλή υλικά πρώτης ποιότητας και σύγχρονο ολοκληρωμένο εξοπλισμό!

Εξειδικευμένες υπηρεσίες

Εξειδικευμένες υπηρεσίες

Είμαστε οι μόνοι που αναλαμβάνουμε υπεύθυνα απεντομώσεις ξυλείας, πατωμάτων, επίπλων και αποθηκευμένων προϊόντων με υποκαπνισμούς!

Απολυμάνσεις

Απολυμάνσεις

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι γενικές απολυμάνσεις αποτελούν τον πρώτο πυλώνα για την προστασία της υγείας σας, διασφαλίζοντας ένα υγιεινό και ασφαλές περιβάλλον!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Απεντομώσεις
Μυοκτονίες
Απωθήσεις πτηνών
Απωθήσεις ερπετών
Ηλεκτρικές εντομοπαγίδες
Εντομοαπώθηση χώρων
Αρωματισμός χώρων
Συστήματα αυτόματης απολύμανσης WC
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες του χώρου σας και να σας προτείνουμε την ιδανικότερη και οικονομικότερη λύση!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ