2410616888 Παύλου Μελά 8, Λάρισα 41222 atelhellas@evagelinaki.gr
hero image
 
 

 
 


ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ ΧΩΡΩΝ


Στην εταιρεία μας ΑΤΕΛ ΕΛΛΑΣ που εδρεύει στη Λάρισα, γνωρίζουμε ότι τελευταίες μελέτες έχουν αποδείξει ότι ο σωστός αρωματισμός λειτουργεί θετικά στον καταναλωτή, αυξάνοντας τις πωλήσεις και ενισχύοντας την ταυτότητα της εκάστοτε επιχείρησης μιας και ο αρωματισμός του χώρου είναι μια επιλογή που προσθέτει μια διακριτική κι ευχάριστη αίσθηση κατά τη παραμονή στο χώρο σας!
 
 
 
 
 
Βελτιώστε την ποιότητα του επαγγελματικού σας χώρου, και «επιδράστε» θετικά στη διάθεση των πελατών και υπαλλήλων σας, επιλέγοντας την Υπηρεσία Αρωματισμού Χώρων, διαλέγοντας μέσα από μια πλούσια γκάμα με αναζωογονητικά, χαλαρωτικά, φρουτώδη ή πολυσύνθετα αρώματα, αυτό που θα αναδείξει τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
Ο αρωματισμός χώρων αλλάζει τα δεδομένα σε όλους τους τύπους των επιχειρήσεων, σε ξενοδοχεία, καταστήματα, στην εστίαση και στον τουρισμό, δημιουργώντας μια θετική ενέργεια. Επομένως, για να ξεχωρίσει μία επιχείρηση, πρέπει ν’ αποσπάσει το ενδιαφέρον του καταναλωτή με τον κατάλληλο αρωματισμό του χώρου, που θα έχει μακρά διάρκεια!
 
 
 
 
 
Είναι ιδανικά για χώρους όπως:
 
 
Εμπορικά καταστήματα
Επιχειρήσεις
Εστιατόρια
Αποδυτήρια
Χώρους WC
Καταστήματα
 
Γυμναστήρια
Ξενοδοχεία
Πολυκαταστήματα
Super market
Mini market
Καφετέριες
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες του χώρου σας
και να σας προτείνουμε την ιδανικότερη και οικονομικότερη λύση!