2410616888 Παύλου Μελά 8, Λάρισα 41222 atelhellas@evagelinaki.gr
hero image
 
 

 

 

 
 

Γενικές Απολυμάνσεις - Απεντομώσεις - Μυοκτονίες - Απωθήσεις Πτηνών & Ερπετών | Λάρισα


Η εταιρεία μας ΑΤΕΛ ΕΛΛΑΣ που ιδρύθηκε το 1981 με δραστηριότητα στις απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες, είναι η πρώτη εταιρία στην Θεσσαλία με έδρα την Λάρισα και προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια εξειδικευμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας εξάλειψης τρωκτικών, ερπετών κι εντόμων, συνεχίζοντας με σταθερότητα την ανοδική της πορεία.

Στη διάρκεια της μακρόχρονης αυτής πορείας, λειτουργήσαμε και λειτουργούμε πάντα με συνέπεια, μεθοδικότητα, σωστή και γρήγορη εκτέλεση των εργασιών, με αποτέλεσμα να μας εμπιστευθούν μεγάλες εταιρείες, επιχειρήσεις, υπηρεσίες, δήμοι κ.λ.π., αναπτύσσοντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και μακροχρόνιες συνεργασίες μαζί τους.
 
 
 
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
 
 
 
 
Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
 
   
Στόχος μας είναι η παροχή υπηρεσιών άριστης ποιότητας, όσο απαιτητικές και αν είναι, με συνέπεια κι επαγγελματισμό, αναλαμβάνοντας απολυμάνσεις, απεντομώσεις και μυοκτονίες ιδιωτικών κι επαγγελματικών χώρων σε ανταγωνιστικές τιμές.

Ειδικά για τους επαγγελματικούς χώρους παρέχουμε υγειονομική κάλυψη των επιχειρήσεων σύμφωνα με τις προδιαγραφές για HACCP και ISO, καθώς και τους κανόνες υγιεινής του ΕΦΕΤ.
 
 
 
 
 
 
Γιατί να μας ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ;

 
Γιατί λειτουργούμε πάντα με υπευθυνότητα, συνέπεια, μεθοδικότητα κι επαγγελματισμό παρέχοντας σωστή και γρήγορη εκτέλεση των εργασιών, όπου μαζί με το εξειδικευμένο προσωπικό μας, τα σύγχρονα μέσα, τα φάρμακά μας, που είναι άοσμα και ακίνδυνα των μεγαλύτερων απολυμαντικών οίκων της Ευρώπης σας εξασφαλίζουν!
Για καθαρούς και υγιεινούς χώρους χωρίς κατσαρίδες, ποντίκια, κουνούπια, μυρμήγκια, κοριούς, τσιμπούρια, φίδια και άλλα τρωκτικά, ερπετά ή έντομα που είναι ενοχλητικά και βλαβερά για την υγεία σας, αρκεί μόνο να αναθέσετε στην ΑΤΕΛ ΕΛΛΑΣ οποιαδήποτε εφαρμογή για απολύμανση, απεντόμωση και μυοκτονία.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες του χώρου σας
και να σας προτείνουμε την ιδανικότερη και οικονομικότερη λύση!